Leestijd: 1 minuut

Dit boek speelt zich af in Nottingham, Engeland. Hier leeft de 13-jarige Mandy, die net provinciaal kampioen zwemmen is geworden. Een dag later is zij met haar vriendin betrokken bij een vreselijk ongeluk. Op het zebrapad worden zij aangereden door een vrachtwagenchauffeur die op dat moment aan het telefoneren is.

Tien dagen later ontwaakt Mandy uit haar coma. Haar vriendin heeft het ongeluk niet overleefd en bij haar is haar rechter onderbeen geamputeerd. Ze weet zeker dat ze nooit meer zal kunnen zwemmen.

Ze moet eerst nog lange tijd in het ziekenhuis verblijven en daarna volgt een lang revalidatietraject. Om een nieuwe start te kunnen maken besluit het gezin te verhuizen naar Brighton, waar ook goede voorzieningen zijn voor Mandy.

Het is een hele overwinning als Mandy zonder krukken in haar nieuwe omgeving naar school gaat en met nieuwe vriendinnen een bioscoopje gaat pakken. Ramoul, haar nieuwe therapeut, weet haar zover te krijgen dat ze weer gaat zwemmen. Uiteindelijk neemt zij na een jaar ook weer voor het eerst aan wedstrijden deel.

Dit boek is geschreven door Jill Hucklesby en is in 2011 verschenen bij uitgeverij Van Holkema & Warendorf. Het boek is geschreven voor lezers vanaf ongeveer 12 jaar.