Te koop

Deze boeken en documenten zijn te koop

De onderstaande boeken en documenten zijn inmiddels op deze website in een blogpost besproken. Dit overzicht is daarom lang niet compleet. Zoek je een specifiek boek en kun je deze niet vinden, neem dan vrijblijvend even contact met mij op. Ik kijk dan direct of ik een dubbel exemplaar heb of een exemplaar kan regelen.

Hebt u belangstelling om één of meer boeken of documenten te kopen, vult u dan het contactformulier in. Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden (verzendkosten zijn niet inbegrepen).

Waterpolo – F. Smol (1961)

Waterpolo – F. Smol (1961)

Verrassend professioneel geschreven instructieboek over waterpolo uit 1961 geschreven door oud-international en toekomstig bondscoach Frits Smol (lid van H.Z.&P.C. de Haagsche Zwem- en Poloclub). Ik heb een dubbel exemplaar van dit boek te koop voor € 7.50. Heb je interesse, kijk dan onder het kopje Te Koop.

Lees meer
Het verhaal achter een zwemfeest-affiche van de Amsterdamse A.M.V.J.-zwemclub (1936)

Het verhaal achter een zwemfeest-affiche van de Amsterdamse A.M.V.J.-zwemclub (1936)

Een kleine zoektocht naar een ongedateerde affiche van het A.M.V.J. Zwemfeest leverde een leuk resultaat op na een zoektocht in Delpher (1936).
Ik heb een aantal exemplaren van de affiche (afm. 54 x 36 cm.) in mijn bezit. Ze zijn in goede staat, alleen is de zin: 3 Wedstrijden leerlingen Middelbare scholen met kleurpotlood onderstreept en zijn de affiches wat hobbelig (zie afbeelding) omdat ze jaren lang op een vreemde manier zijn opgevouwen. Ik bied ze te koop aan voor € 10,-. per stuk. Kijk onder Te Koop voor meer informatie.

Lees meer
Bas en Brit : Naar het zwembad – Marian van Gog (2007)

Bas en Brit : Naar het zwembad – Marian van Gog (2007)

Bas, Brit en Jet vinden in het zwembad een mapje met geld en pasjes erin. Als ze na allerlei omwegen bij de kassa aankomen, vinden ze eindelijk de eigenaar. Dat levert voor elk een heerlijk ijsje op. Ik heb een dubbel exemplaar van dit boek te koop voor € 3,50. Heb je interesse, kijk dan onder het kopje Te Koop.

Lees meer
Het zwemonderwijs – M. Boon (1942)

Het zwemonderwijs – M. Boon (1942)

Het zwemonderwijs van M. Boon is uitgegeven van 1933 tot eind jaren ’60. Het lijkt daarmee lange tijd hét standaardwerk voor zwemonderwijzers in opleiding te zijn geweest.
Ik heb een dubbel exemplaar van dit boek te koop voor € 10.-. Heb je interesse, kijk dan onder het kopje Te Koop.

Lees meer